Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

BigSevenTours

           De specialist voor rally's en tourtochten in Spanje

Fly&Drive Motorreizen

of motortransport naar Spanje voor je eigen Fly&Drive of Drive&Drive

Heerlijk vrij​ e​n ontspannen motorrijden in het mooie Spanje !!

Voor heerlijk motorrijden in de mooiste gebieden van Europa ben je bij Big7Tours op het juiste adres. Onze specialiteit is Spanje, een waar uitgezet circuit in de natuur. Voor veel mensen is het zelf heen en terug rijden op de motor rijden naar Spanje voor een korte vakantie is echt veel te ver en onhandig. Het kost je minimaal 4 dagen heen en 4 dagen terug en dan ben je nog maar boven in Spanje. 

Vandaar ons complete product Fly en Drive, wij vervoeren je motor, boeken vliegtickets en hotels en zetten de mooiste routes uit. Het is ook mogelijk alleen je motor te laten vervoeren incl. helmen, motorlaarzen, motorkleding en overige bagage, met een vervoerschade verzekering, dit is allemaal incl. de prijs.


Voor de motortour 2022 start Bilbao naar Santiago de Compostella download de brochure door op deze link te klikken.


Prijs voor een Fly en Drive event is All-In, het maakt niet wat voor type motor je meeneemt van Harley, Chopper, Allroad, Tour of Streetfighter, wij nemen hier een gemiddelde prijs van.


Je boekt zelf een vliegticket of je rijdt met eigen auto naar Spanje, neemt de trein, je motor staat klaar op een vooraf gesproken locatie in Spanje.


Wij adviseren je motor All-Risk te verzekeren, dat geeft gewoon minder gedoe mocht er schade ontstaan, uiteraard is uw motor verzekerd volgens Europese vervoersvoorwaarden, ofwel wij hebben een Europese CMR transport verzekering. 


Ter info, een transport verzekering is een verplichting voor elke vervoerder die niet zijn eigen spullen vervoerd van A naar B, organisator van motorreizen die ook het vervoer van motoren in hun reispakket hebben zitten moeten dit dus ook en mag wettelijk niet apart in rekening worden gebracht. Elk voertuig moet verzekerd zijn op transport middels een Europese transport verzekering. 

Ook is een licentie m.b.t. Europees vervoer verplicht, ook voor de transporteur eigenvervoer, heeft men dit niet geregeld, kan beslagname onderweg op onjuist transport volgens het Europees verdrag een gevolg zijn, en/of schades voor uw eigen rekening komen. 

Organisaties met karren achter hun busjes, of u gaat zelf met 6 motoren achter uw auto zonder dat alle eigenaren ook in deze auto zitten, kan het verkeerstoezicht (BAG, ILT, etc.) dit zien als onwettig transport met kans op inbeslagname en pas vrijgave van de motoren na het betalen van een boete van € 5.000,-


Bij B7T gaan de motoren niet in bokken gestapeld met een heftruck in de trailer, maar rijdend zodat spiegels en ruiten niet verwijderd hoeven te worden dit i.v.m. de breedte en hoogte van de bokken. 

Twee lagen motoren in een trailer met bokken bekent dat uw motor niet hoger mag zijn dan 1,35 meter en breder dan 1,10 meter anders past dit niet in twee lagen hoog in een standaard Mega oplegger. Wij zijn de enige in Nederland die uw motor vervoeren in een twee-laagse dichte afgesloten trailer met 2 x1,85 hoogte, droog en diefstal veilig. 

Bij onvoldoende aanmelding zult u bij ons niet zien dat wij alsnog uw motor op een open aanhanger of in een busje maar even naar Spanje brengen. Voor onze transporten hebben wij een officieel  transportregistratie en transport CMR verzekering. Mocht u bij een andere organisatie boeken, vraag hierna of dit ook goed geregeld is.

Big7Tours heeft voor komende jaren diverse motorreizen op programma staan, zie bij onze pagina Kalender of klik op deze link. Normaliter is dit elke jaar in de week van Hemelvaart. 

Per jaar verschilt het gebied, al meer dan 14 jaar organiseren wij verschillende motorreizen en al jaren zijn deze trips goed bezet, schrijf daarom op tijd in want Vol = Vol i.v.m. de ruimte in de trailer van de te vervoeren motoren, totaal kunnen wij tussen 20 en 24 motoren meenemen afhankelijk welke type motor zich inschrijft.


Heb je een groep van minstens 20 motoren?

Maak je eigen trip!

Wij gaan je eisen en wensen inventariseren en vertalen.

Dit kan zijn van alleen halen en brengen van de motoren, tot een geheel verzorgde trip met geboekte vliegtickets, hotel en uitgezette routes voor je navigatie. voorbeelden zijn Corsica en Sardinie, Zuid Italië, Marroko, Griekenland of Spanje.  

Daarbij houden wij rekening met jouw wensen, maatwerk dus.

Lees pagina ''Ervaringen en reacties'' ingevuld door deelnemers die al eens mee zijn geweest.

Voor de motor film Corsica 2014 zie YouTube.

https://youtu.be/vVXAyG0_g90

(werkt niet op elke Ipad, probeer het anders op een Windows computer of laptop)

Vragen ?? bel Henri Hoekzema 06-13553385 of mail [email protected]

Glooiende landschappen en dan weer haarspeldbochten en mooie afdalingen, het sturen laten wij aan jou over maar, de kamers, het ontbijt en veilige parkeergelegenheid in speciaal geselecteerde vriendelijke hotels is gezorgd.


De uitgezette routes krijg je als bestand aangeleverd voor het uploaden in je eigen Garmin navigatie. Eventueel kun je een Garmin van ons lenen.

Glooiende landschappen en dan weer haarspeldbochten en mooie afdalingen, het sturen laten wij aan jou over maar, de kamers, het ontbijt en veilige parkeergelegenheid in speciaal geselecteerde vriendelijke hotels is gezorgd.


De uitgezette routes krijg je als bestand aangeleverd voor het uploaden in je eigen Garmin navigatie. Eventueel kun je een Garmin van ons lenen.

Eviva España