Eventkalender Big7Tours

2023 - 2024

Montan‚Äčas Curvas Motortour 13 tot 21 mei (hemelvaart) 2023

Na de twee uitval jaren t.g.v. Corona en het met succes de draad weer te hebben opgepakt in 2022 (lees de reacties) is de tour voor 2023 ook weer uitgezet. Lees de brochure en neem een optie of geef je op. 

Voor Fly&Drive deelnemers zijn er 23 plaatsen in onze trailer, voor de zelf heen en terug rijders max. 5 plaatsen. Groepen willen wij liever niet te groot hebben i.v.m. flexibiliteit restaurants en lunches alsook de massaliteit, ieder moet een ieder gaan kennen. 


Wij hebben dagen ingevuld voor de kilometervreters maar ook voor de genieters van eigen tijd besteding, ofwel meerdere opties qua routes per dag. Deze afwisseling van sommige dag invullingen maakt het voor de duo passagiers ook wat aangenamer door invulling van dagje zwembad etc. etc. 


Voor het downloaden van de folder Motortour 2023 klik op deze regel.


Op dit moment is inschrijving niet meer mogelijk, wij zitten vol.

Big7Tours executieve Rally Nederland

Voor de auto deelnemers die eerder met ons zijn mee geweest op avontuur organiseren wij in het laatste weekend van Juni een 4 daagse Rally op eigen bodem. Aanvang vrijdag 24 t/m 26 Juni.

Deze keer bezoeken wij Limburg. Dit is een all-inclusive weekend, overnachtingen, lunches, diners, koffie momenten en de namiddag borrel, ofwel je kunt de portemenee thuislaten, wel de tankpas meenemen :-).

Op dit moment (15-2) zijn er +/- 20 deelnemers gemeld, er is nog ruimte voor een aantal deelnemers.

Rally uit de lijst van onze los te boeken Rally's (klik hier)

Als vriendengroep of autoclub (vanaf 8 equipes) kun je ook bij ons terecht om een Rally met een gebied of onderwerp uit te kiezen en mogelijk nog wat aan te passen in lengte van km en of dagen.

Deze te verrijden eind begin begin Juni of begin September. Van half Oktober tot begin April is het te koud in Spanje en de zomermaanden veel te heet. De maand Mei is onze motormaand en September is al ingepland met ingeschreven deelnemers.


Bel gerust en vraag naar de mogelijkheden.

Eindejaars Rally Lugares Nativos 2023

Na diverse delen van Spanje en Portugal te hebben doorkruist gaan wij dit inzoomen op een kleiner gebied, niet alleen hele dagen rijden maar ook veel zien. Deze nieuw uitgezette Rally bevat 13 dagen incl. heen en terug vliegen (indien je kiest voor B7T Fly en Drive). Brochure wordt in binnen enkele weken toegevoegd.


Op dit moment is inschrijving niet meer mogelijk, wij zitten vol.

Motortour week van Hemelvaart 2024

Van 4 t/m 12 mei gaan wij Spanje / Portugal verder verkennen, details volgen vanaf mid 2023.

Rally laatste week September 2024

Elk jaar, in de laatste week van September maken wij voor een vaste groep deelnemers speciaal een Rally door Spanje / Portugal van ongeveer 13 dagen. Ieder jaar levert 1 van de deelnemers voor het jaar erop een wens in die wij dan uitwerken. Lijkt het je wat bij deze groep aan te sluiten, laat het ons weten kijken wij wat wij hoe wij dit kunnen regelen, e.e.a. is afhankelijk van Fly&Drive transport alsook een maximum van 24 deelnemende personen (12 teams) welke wij aanhouden.