Blog

Motortour 8 dagen mei 2018 Picos-Aragon

Geplaatst op 14 mei, 2018 om 1:05

Start in Bilbao en via de Picos de Europa, dan 800 km de Rio de Ebro volgen naar L'Ampolla (middellandse zee) en terug over Tremp en Jaca naar Bilbao.


Categorieën: Algemeen, Motorreizen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

526 reacties

Antwoord Dammes Hulsebosch
19:06 op 14 mei, 2018 
Fantastisch motorrijden in Spanje met mijn Harley, een nieuw persoonlijk record bochten rijden. Eerste keer in Spanje, zeker voor herhaling vatbaar en iedereen aan te raden.
Antwoord Margo de Waard
19:11 op 14 mei, 2018 
Voor mij de eerste keer in Spanje gereden maar wat een fantastisch mooie en afwisselende natuur, echt de moeite waard!
Antwoord Dick de Waard
19:13 op 14 mei, 2018 
Vreselijk veel bochten gereden maar wel echt heel leuk, ik was niet gewend zoveel kilometers te rijden maar alles volbracht. Spanje is dus heel groot.
Antwoord Dammie Hulsebosch
19:21 op 14 mei, 2018 
Spanje overtreft al mijn verwachting als motorland. Veel wegen met eindeloze bochten zorgen voor een ware uitdaging. Wel geleerd dat Spanje in Mei onvoorspelbaar kan zijn wat het weer betreft, maar dat heeft de reis zeker niet minder gemaakt.
Antwoord Margot Buijsse
19:38 op 14 mei, 2018 
Salud, pesetas, amor y tiempo para gustarlas! En dat is wat ik heb gedaan de afgelopen dagen! Het was een heerlijk uitje!
Antwoord Henk Slump
20:04 op 14 mei, 2018 
Weer een super vakantie gehad.! 5e keer mee geweest en het blijft mooi en bijzonder om hier in Spanje motor te rijden. Mooie en schone wegen, weinig verkeer..( zeker op de cols ......) dus we kunnen los... Daarnaast...altijd gezellig, goed geregeld en geen "gepamper" ..en daar houd ik van.
Lekker eten, gezellig en prima sfeertje.
Mijn voorkeur is 7 dagen.... Zondag eind middag/avond vertrekken en week erna op zondagavond weer terug. (1 volle week is mij meer dan genoeg).. Wat mij betreft volgend jaar weer...
Antwoord Hilde Veerbeek
20:17 op 14 mei, 2018 
Mis wel wat de ruimte om rustig bezienswaardigheden te bekijken door de vele bochten en af te leggen afstanden, want het zijn prachtige ritten, in mooi natuurgebied, met gezellige mensen. Met een lekker verblijf in goede hotels, waar je middels de navigatie, uitgezet door Henri, altijd weer op de eindbestemming aankomt. Ik heb genoten van de mooie dagen!
Antwoord Theo Boekee
20:21 op 14 mei, 2018 
De zoveelste keer mee met Big7Tours en wederom nieuwe verrassende bochten leren kennen, ook deze keer weer top geregeld Henri!
Antwoord Alfred Bulthuis
20:29 op 14 mei, 2018 
Altijd weer Mooie bochten, leuke Mensen en heerlijke Maaltijden.
Antwoord Caro
9:53 op 28 mei, 2018 
Een prachtige tour gehad, heel mooi landschap en prachtige wegen, op de heenreis meegegaan in de vrachtwagen, leuke ervaring. Ik had laat (een dag voor vertrek vrachtwagen) geboekt, echter alles snel en adequaat geregeld door B7T met kamers etc. Na afloop heeft Henri de motor gebracht op zondagmorgen naar station zodat ik zo van de trein op de motor naar huis kon, top service en aardig van hem. Ik was mee om voor B7T mogelijk als toekomstige tourguide een rol te gaan spelen. Iets wat niet bij mij past was de conclusie van een week, je mag wel een duizendpoot met 3 hoofden zijn als je alles goed wil regelen en het een ieder naar de zin wil maken. Nooit realiseert dat dit zo intensief zou kunnen zijn. Navigaties die haperen, eten, drinken en tanken regelen, het weer kan parten spelen, 3 motorbanden totaal versleten ondanks dat er voordien al vaak voor gewaarschuwd is. Henri maar ook andere deelnemers bedankt voor jullie goede zorg en gezellige week.